Quin jugador del Barça va deixar KO Pepe amb un cop de puny en els vestuaris?

Jorge Fernández Díaz
Jorge Fernández Díaz

Segons narra el periodista d’El País Diego Torres en el seu llibre, Carles Puyol. Els fets es van succeir després d’un clàssic disputat en el Bernabeu, en el qual el Barça va guanyar per 0-2 i Pepe va ser expulsat per donar una puntada a Alves en el genoll. El periodista argentí revela que “faltava molt poc per al punt d’ebullició. El foc el va disparar Rui Faria animant Pepe a anar al vestuari blaugrana per tancar la boca dels insolents. Pepe es va llançar com un autòmat, va entrar a la zona del vestuari visitant i en veure’l Puyol li va donar un cop de puny en la cara tombant-lo. Va ser l’inici de la tangana”.

Diego Torres afegeix que “diversos internacionals espanyols dels dos equips es van trobar en una batalla campal vergonyosa. Els jugadors del Barça, que al llarg de la temporada havien escoltat acusacions vetllades de suborns, simulacions i fins i tot de dopatge, van comprovar que els seus companys de selecció madridistes eren més lleials a Mourinho del que el propi Mourinho pensava, o deia que pensava”.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari