Chacón veu impossible la independència

L'exministra i exdiputada del PSC, Carme Chacón, afirma que la independència de Catalunya "no és possible ni desitjable"
Carme Chacón
Carme Chacón

L’exministra de Defensa i exdiputada del PSC al Congrés, Carme Chacón, ha reaparegut públicament uns mesos després de la seva marxa als Estats Units i ho fet per criticar durament el separatisme i el procés sobiranista endegat a Catalunya.

 

Chacón ha aprofitat la presentació d’una conferència del líder del PSOE madrileny, Tomás Gómez, per afirmar que la independència de Catalunya “no és possible ni desitjable” i ha apel·lat al diàleg per abordar la “relació d’enemistat” entre Catalunya i Espanya.

 

L’exdiputada socialista considera que aquesta és la crisi “més urgent” i de “major gravetat” que s’ha de combatre perquè, segons ella, comença a afectar de forma perillosa la convivència de tots. En aquest sentit, qui va ser candidata del PSC a les eleccions espanyoles ha criticat el president de la Generalitat, Artur Mas, advertint que no se li pot seguir “el joc” perquè porta dos anys “envoltat” amb la senyera, ha afegit.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari