Les NNGG es fixen en Aguirre

Les joventuts del PP madrileny trien aquest dissabte nou president entre tres seguidors d'Esperanza
Pere Ortega
Pere Ortega

Els militants de Nuevas Generaciones de la Comunitat de Madrid trien aquest dissabte al seu nou president, en substitució de Pablo Casado. Hi ha tres candidats i un denominador comú, l’admiració de tots ells per la figura d’Esperanza Aguirre, amb qui s’han fotografiat.

Més de 4.000 militants estan cridats aquest dissabte a les urnes, que se situaran a Alcalá d’Henares. Els candidats són David Álvaro, Ana Isabel Pérez i Antonio José Mesa (qui es desmarca de la polèmica gestió d’Ángel Carromero, qui precisament recolza a la candidata femenina).

Quan ElConfidencialDigital els ha preguntat quins polítics són els seus referents, tots han respost que Esperanza Aguirre. En canvi, cap ha citat a l’actual president del Govern, Mariano Rajoy.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides