Ensenyament ataca els professors per la vaga

Una responsable del Ministeri assenyala que els professors fan vaga perquè tenen el treball assegurat
Cospedal
Cospedal

“Cal tenir en compte, de cara els pares, que el col·lectiu de docents té el seu lloc de treball assegurat i, no obstant això, els pares s’estan enfrontant a unes taxes de desocupació molt elevades i dificultats econòmiques importants”, ha assenyalat la secretària d’Estat d’Educació, Formació Professional i Universitats, Montserrat Gomendio en la seva valoració de la convocatòria de vaga general en la comunitat educativa.

Les declaracions d’aquesta alta representant del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport demostren que el conflicte educatiu és important i que els responsables polítics es troben molt allunyats dels educadors i dels alumnes, que també participen en la vaga.

Gomendio ha afegit en la seva compareixença que els docents es manifesten per reclamar millores salarials i laborals, encara que pretenguin emmascarar-ho amb la seva oposició a la reforma educativa impulsada pel Govern, segons aquesta responsable del Ministeri, qui ha insistit en la necessitat de la LOMCE per a lluitar contra el fracàs escolar.

Per això, Gomendio ha mostrat el seu rebuig a la vaga de docents, que segons la seva opinió “no beneficia ningú, ni a pares ni a alumnes ni a la societat en el seu conjunt”. Des d’aquest dimarts, alumnes de tot l’estat protesten amb vagues que aquest dijous es convertirà en una vaga general que afectarà a tots els nivells del sistema educatiu i en la qual participaran les principals associacions i sindicats implicats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides