Quins diaris digitals són objecte d’un atac informàtic?

Kaos en la red
Kaos en la red

Els diaris digitals ‘InfoLibre’, ‘Diagonal’, ‘La directa’ o ‘Kaos en la red’ entre d’altres portals que es caracteritzen per oferir una informació alternativa i d’esquerres, han estat objecte d’atacs informàtics que han impedit els seus lectors accedir als continguts del mitjà.

La Federació de Sindicats de Periodistes ha condemnat aquestes accions, que s’han dut a terme entre la setmana passada i aquesta, perquè les considera “un atemptat directe contra el dret fonamental a la informació de la ciutadania”, i ha demanat al Govern que posi en marxa “tots els mecanismes necessaris per evitar que es repeteixin”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides