Quant ha caigut el consum de ciment amb la crisi?

Josep Rull
Josep Rull

El consum de ciment va descendir un 9,1% durant el passat mes de setembre en comparació del mateix mes de 2012, fins a situar-se en 947.170 tones, segons informa la patronal del sector Oficemen.

La venda de ciment manté aquest 2013 els descensos que registra des de l’inici de la crisi, pels quals a tancament de 2012 ja acumulava un ajust del 70%. En els nou primers mesos de l’exercici actual, el consum de ciment va sumar 8,34 milions de tones, un 22% menys que en el mateix període de l’exercici anterior.

I les perspectives no són molt encoratjadores pel què fa a inversions d’obra pública, segons preveuen els Pressupostos de l’Estat. Segons dades d’Oficemen, els comptes públics per a l’any que ve duran un descens de la inversió del 60% en comparació a 2009.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides