Creix la tensió a Panrico

Moments de tensió entre els Mossos d'Esquadra i els treballadors de Panrico en vaga a la fàbrica de Santa Perpètua de Mogoda
Sense títol
Sense títol

S’escalfa l’ambient a Panrico. Aquest matí s’han viscut moments de tensió a la fàbrica de Santa Perpètua de Mogoda entre els treballadors que estan fent vaga i els Mossos d’Esquadra que s’han desplaçat fins allà a petició de l’empresa.

 

La direcció de l’empresa ha demanat la presència dels agents antiavalots de la policia catalana per garantir la circulació de mercaderies i el dret al treball, i s’han viscut algunes situacions tenses quan a primera hora del matí els mossos han envoltat a un grup de treballadors que estava celebrant una assemblea.

 

Segons han explicat fonts sindicals a EL TRIANGLE, els agents de la Brigada Mòbil (Brimo) els han arraconat contra una paret i s’han produït empentes i algun cop de porra contra els treballadors reunits. Aquests incidents, segons les mateixes fonts, haurien provocat dos ferits amb contusions lleus que han estat traslladats a l’Hospital de Mollet del Vallès.

 

Els treballador de Panrico continuen en vaga per reclamar el pagament complet de la nòmina pendent del mes de setembre. De moment l’empresa ha pagat 140 euros la setmana passada i 290 euros aquesta setmana. L’empresa fabricant dels famosos Donuts va anunciar a finals de setembre un pla que contempla acomiadar 1.900 treballadors d’un total de 4.600 –entre plantilla i repartidors autònoms- i unes rebaixes salarials d’entre el 35% i el 45%.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari