Quin ajuntament ha encarregat controlar els escombriaires?

Escombriaires
Escombriaires

L’Ajuntament de Girona vigila des de fa més de tres mesos els escombriaires de la ciutat, a través d’una empresa de control de qualitat en el medi ambient, segons informa el Diari de Girona. Una vigilància que inclou fer un seguiment de les tasques que fan aquests treballadors mitjançant fotografies. L’empresa ATJ Consultores és l’encarregada de fer aquesta vigilància contractada pel consistori.

 

El regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Girona, Jordi Fàbrega, ha admès l’existència d’aquest control, però nega que s’estigui perseguint i fiscalitzant la tasca dels treballadors en concret, assegurant que es va informar al comitè d’empresa de la contractació d’aquest servei de control de qualitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides