L’ex de Pujol Jr se sent traïda per Camacho

Victoria Álvarez presenta un escrit en el jutjat demanant que s'investigui si va ser la líder del PP qui va ordenar l'enregistrament
Sense títol
Sense títol

L’examant de Jordi Pujol Ferrusola, Victoria Álvarez, també coneguda com Vicky, ha presentat aquest dimarts un escrit davant el Jutjat d’Instrucció número 14 de Barcelona en el qual reclama l’obertura d’una investigació dins del cas de l’enregistrament del restaurant La Camarga per esclarir la responsabilitat d’Alicia Sánchez Camacho davant els fets.

Malgrat que la presidenta del Partit Popular català ha reivindicat en tot moment la seva innocència i fins i tot desconèixer l’existència de Método 3 en el moment que es va produir l’enregistrament, el director d’aquesta agència de detectius ha acusat Alicia Sánchez Camacho d’ordenar a través de “un amic íntim” -suposadament José Zaragoza- l’enregistrament que es va produir en 2010 en el restaurant La Camarga.

Álvarez, qui en el dinar gravat explica a Sánchez Camacho com Jordi Pujol Jr. feia negocis, desconfia ara de la versió de la líder popular i demana que se li permeti revocar el perdó de l’ofès, doncs desconeixia que hi havia terceres persones involucrades en l’enregistrament quan ho va signar. Aquest perdó li impedeix ara exigir accions penals o civils en el procediment. L’examant de Jordi Pujol pretén reincorporar-se al judici com a part demandant i poder exigir així responsabilitats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides