Ignacio González feia espiar els seus enemics, segons Marco

El director de Método 3, Francisco Marco, explica en un llibre que González el va contractar per espiar adversaris seus dins del PP
Ignacio González
Ignacio González

Més revelacions del director de Método 3, Francisco Marco. Segons explica en el llibre ‘El Método’ publicat aquesta setmana, l’actual president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, va contractar els serveis de l’agència de detectius quan era el vicepresident del Govern madrileny per investigar a dirigents del PP que considerava enemics seus.

 

Francisco Marco assegura que Ignacio González li va traslladar a través d’un empresari constructor una llista de dirigents populars que volia investigar. Segons relata el director de l’agència de detectius, el primer contacte per fer aquesta encàrrec el va tenir amb un director general de la Comunitat de Madrid, i després es va reunir amb el constructor.

 

Totes aquestes explicacions queden recollides en el llibre publicar per l’editorial ‘La esfera de los libros’, que es presenta aquesta dijous a Barcelona. Un llibre que també revela que l’actual Cap de Gabinet de Mariano Rajoy, Jorge Moragas, va ser la persona que va organitzar el dinar al restaurant La Camarga entre la presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho i l’examant de Jordi Pujol Ferrusola, Vicky Álvarez. Moragas hauria conegut a Victoria Álvarez en el col·legi i la seva amistat s’hauria perllongat en la joventut, quan tots dos van formar part de Nuevas Generaciones del PP.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.