Què feia Schwarzenegger al Valle de los Caídos?

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger

L’actor i polític estatunidenc d’origen austríac Arnold Schwarzenegger va visitar el cap de setmana passat el Valle de los Caídos, en una visita en què l’exgovernador de Califòrnia, “va quedar gratament sorprés per la grandesa del monument”, segons l’Asociación para la Defensa del Valle de los Caídos, que ha publicat en el seu web un reportatge fotogràfic de la visita del protagonista de Terminator.

 

Schwarzenegger, membre del partit republicà, va néixer a prop de Graz, a Àustria, en una família catòlica. El seu pare, Gustav, era cap de la policia local i membre del Partit Nazi. El mateix Governator va assegurar una vegada que era un admirador d’Adolf Hitler, tot i que va matisar que només per la seva capacitat d’oratòria.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides