El jutge embarga uns comptes suïssos de Millet i Montull

El jutge ha ordenat bloquejar i embargar tres comptes bancaris a Suïssa possiblement vinculats a Fèlix Millet i Jordi Montull
Sense títol
Sense títol

El jutge que porta el cas Palau, Josep Maria Pijuan, ha ordenat que es bloquegin i s’embarguin tres comptes oberts a Suïssa per la seva possible vinculació amb l’expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet i la seva mà dreta, Jordi Montull.

 

Una decisió que s’ha conegut aquest dimarts a través d’una interlocutòria judicial del titular del jutjat d’instrucció número 30, en què s’acorda el “bloqueig i embargament” de tres comptes obertes a l’entitat Societè General Private Banking, concretament a Lausanne, Zurich i Ginebra.

 

El jutge Pijuan argumenta que els autors confessos del saqueig del Palau de la Música, Millet i Montull, podrien ser els titulars “autoritzats o apoderats” d’aquests comptes. Per aquest motiu ha sol·licitat una comissió rogatòria a l’Autoritat Judicial Suïssa per esclarir la relació d’aquests comptes bancaris amb els dos saquejadors del Palau.

 

A banda d’aquesta decisió, el magistrat que porta el cas Palau també ha demanat el bloqueig i embargament dels comptes que Millet i Montull tinguin a l’entitat Bankia.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.