El jutge embarga uns comptes suïssos de Millet i Montull

El jutge ha ordenat bloquejar i embargar tres comptes bancaris a Suïssa possiblement vinculats a Fèlix Millet i Jordi Montull
Sense títol
Sense títol

El jutge que porta el cas Palau, Josep Maria Pijuan, ha ordenat que es bloquegin i s’embarguin tres comptes oberts a Suïssa per la seva possible vinculació amb l’expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet i la seva mà dreta, Jordi Montull.

 

Una decisió que s’ha conegut aquest dimarts a través d’una interlocutòria judicial del titular del jutjat d’instrucció número 30, en què s’acorda el “bloqueig i embargament” de tres comptes obertes a l’entitat Societè General Private Banking, concretament a Lausanne, Zurich i Ginebra.

 

El jutge Pijuan argumenta que els autors confessos del saqueig del Palau de la Música, Millet i Montull, podrien ser els titulars “autoritzats o apoderats” d’aquests comptes. Per aquest motiu ha sol·licitat una comissió rogatòria a l’Autoritat Judicial Suïssa per esclarir la relació d’aquests comptes bancaris amb els dos saquejadors del Palau.

 

A banda d’aquesta decisió, el magistrat que porta el cas Palau també ha demanat el bloqueig i embargament dels comptes que Millet i Montull tinguin a l’entitat Bankia.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari