Per què han multat amb 30.000 euros el bisbe de Bilbao?

De Gispert a la comissió dret a decidir
De Gispert a la comissió dret a decidir

El bisbe de Bilbao, Mario Iceta, ha explicat aquest dilluns, després de conèixer-se la publicació al BOE d’una multa de 30.000 euros per la seva participació en la gestió de Cajasur fins a la seva intervenció pel Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (Frob), que es va fer “el que es va poder i el que es va saber” mentre ell formava part del consell d’administració de Cajasur, entre 2004 i 2008. Iceta ha afegit que durant aquest període els directius de la caixa andalusa van treballar amb “una grandíssima honestedat i integritat personal”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides