Quin empresari català diu que la independència “és impossible”?

Sense títol
Sense títol

El president del grup editorial Planeta, José Manuel Lara Bosch, ha presentat aquest dilluns a Barcelona una nova edició del conegut Premi Planeta. L’editor ha estat preguntat sobre el procés independentista dos dies després de la celebració del Dia de la Hispanitat. “La independència és impossible i ho saben tots. Hi ha famílies que no es reuneixen, que es barallen per això. Se solucioni com se solucioni el tema de la independència, Catalunya sortirà malament, perquè és una societat dividida”, ha afirmat. Lara considera que ‘l’afer sobiranista’ no és ideològic sinó “sentimental”. “Com Europa aixecarà aquest tema? Llavors començaran els problemes amb els bavaresos o els corsos… (…) Encara ningú ha aconseguit explicar-me qui pagaria les pensions l’endemà de la independència. Madrid, cabrejada perquè ens hem anat?”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides