Quin empresari català diu que la independència “és impossible”?

Sense títol
Sense títol

El president del grup editorial Planeta, José Manuel Lara Bosch, ha presentat aquest dilluns a Barcelona una nova edició del conegut Premi Planeta. L’editor ha estat preguntat sobre el procés independentista dos dies després de la celebració del Dia de la Hispanitat. “La independència és impossible i ho saben tots. Hi ha famílies que no es reuneixen, que es barallen per això. Se solucioni com se solucioni el tema de la independència, Catalunya sortirà malament, perquè és una societat dividida”, ha afirmat. Lara considera que ‘l’afer sobiranista’ no és ideològic sinó “sentimental”. “Com Europa aixecarà aquest tema? Llavors començaran els problemes amb els bavaresos o els corsos… (…) Encara ningú ha aconseguit explicar-me qui pagaria les pensions l’endemà de la independència. Madrid, cabrejada perquè ens hem anat?”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.