Quin grup musical català s’ha indignat amb el moviment 12-O?

Sense títol
Sense títol

Com també han fet altres músics com Estopa i esportistes com Andrés Iniesta i Pau Gasol, el grup tarragoní Els Pets també ha mostrat la seva indignació per haver estat utilitzat pel moviment 12-O sense permís. “Des d’aquí volem fer palesa la nostra indignació per haver esta utilitzats com a banda sonora a una manifestació que suposa tot el contrari al que nosaltres creiem i defensem. Avui no tenim res a celebrar”. Aquest ha estat el missatge que Els Pets ha difós aquest dissabte als seus comptes oficials a Facebook i Twitter en assabentar-se que la seva cançó ‘Bon Dia’ ha sonat aquest dissabte a la plaça de Catalunya per donar la benvinguda als assistents a la manifestació en defensa de la unitat d’Espanya.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides