Estopa se sent “utilitzat” pel 12-O

Els germans Muñoz votarien la consulta, i ho farien pel no a la independència
Els Estopa, en concert
Els Estopa, en concert

El meu germà i jo ens sentim utilitzats pel moviment 12-O. No sé per què ens han de barrejar amb res… serà possible?”, ha considerat, via twitter, els germans David i Jose Muñoz, del grup Estopa, després que els organitzadors de la concentració de dissabte a Barcelona hagin fet servir unes frases seves per impulsar-ne la participació.

De la mateixa manera que el futbolista del Barça, Andrés Iniesta, es va queixar d’un ús indegut de la seva imatge, quan es va difondre un vídeo per internet amb declaracions que el de Fuentealbilla havia fet a un programa de TV3, aquest divendres han hagut de sortir al pas els germans d’Estopa.

“Es pot votar No a la independència i no tenir res en comú amb el 12-O”, han piulat a la xarxa social. Fins i tot han replicat un usuari que els recriminava que dissabte se celebra el “descobriment” d’Amèrica. “O conquesta“, han matisat els de Cornellà.

El vídeo promocional inclou retalls de manifestacions d’altres personalitats de Catalunya com Pau Gasol, Montserrat Caballé o José Manuel Lara.

(Visited 29 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari