Els Donuts seguiran a la prestatgeria

Els treballadors de Panrico acorden amb la direcció el cobrament del salari endarrerit i anul·len la vaga prevista per a dilluns
Aspecte del Camp Nou quan s'hi va celebrar el Concert per la Llibertat
Aspecte del Camp Nou quan s'hi va celebrar el Concert per la Llibertat

El proper dilluns continuarà havent-hi Donuts frescs del dia als supermercats, després que els treballadors de l’empresa que els produeix, Panrico, hagin decidit desconvocar la vaga prevista precisament per a l’inici de la setmana vinent. Hi ha hagut acord entre les parts per pagar la nòmina endarrerida de setembre i les factures pendents.

Els treballadors de Panrico han acordat, amb la direcció que lidera Carlos Gila, continuar treballant un cop s’han assegurat cobrar la darrera nòmina i les factures pendents en terminis setmanals.

L’empresa ha pagat 140 euros aquest dimecres i abonarà la resta de la nòmina: uns 280 euros el 16 d’octubre, la mateixa quantitat el 23 d’aquest mateix mes, i la resta del salari el dia 30.

Pel què fa a la nòmina corresponent al mes d’octubre, les parts han acordat que s’abonarà íntegrament com a molt tard el 14 de novembre, en funció de la liquiditat de què disposi l’empresa.

Un altre fruit de les trobades que han mantingut les parts ha estat la constitució d’una taula de negociació per al futur de la companyia, que té la seu a Esplugues de Llobregat, per estar informats del pla de viabilitat que preveu fer fora gairebé la meitat de la plantilla, uns 1.900 treballadors.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari