La desfilada militar, sense els pesos pesants

El Ministre de Defensa, Pedro Morenés, confirma que la desfilada de la Festa Nacional del 12 d'octubre se celebrarà "austerament"
Monarquia
Monarquia

Amb un terç del pressupost de fa una dècada, poc menys d’un milió d’euros, les forces armades espanyoles desfilaran dissabte que ve pels carrers de Madrid amb motiu de la Festa Nacional que se celebra el dia de la Verge del Pilar. El Ministre de defensa ha confirmat aquest dimarts que l'”austeritat i dignitat” marcaran la desfilada, a la qual s’ha descartat la presència d’avions d’atac, tancs o helicòpters.

D’aquesta manera, els soldats seran els protagonistes, al costat de la tradicional cabra de la legió, que tornarà a desfilar pels carrers de Madrid un any més. Sí que s’espera la presència d’avions que llançaran fum de colors per representar la bandera espanyola.

L’acte estarà presidit pels prínceps d’Astúries, davant la impossibilitat del monarca espanyol d’assistir per la recent operació de maluc a la qual es va sotmetre. D’altra banda, el ministre també ha deixat entreveure una retallada en el nombre d’efectius, en xifrar les necessitats militars espanyoles entre 110.000 i 120.000 soldats, quan en l’actualitat hi ha 140.000 homes i dones que serveixen en les Forces Nacionals.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.