Iniciativa demana prohibir la manifestació feixista del 12-O

Els feixistes difonen un vídeo que amenaça els separatistes
Ricard Gomà
Ricard Gomà

El grup municipal d’ICV-EUiA defensarà a la Comissió de Seguretat del proper dimecres un prec que reclama al govern municipal “que sol•liciti al Departament d’Interior la no autorització de la manifestació feixista” prevista pel 12 d’octubre a la Plaça de Sants. “Barcelona ha de ser inequívocament intransigent amb qualsevol expressió feixista”, ha alertat el president de la coalició al Consistori, Ricard Gomà.

Els organitzadors d’aquesta manifestació han publicat un vídeo a Internet on apel•len a la participació en la protesta antinacionalista del 12 d’octubre i asseguren que “el separatisme és un crim que no perdonarem” i culpen de tot plegat els líders polítics, mostrant imatges d’Artur Mas, Mariano Rajoy i Alfredo Pérez Rubalcaba.

 

 

“No hi ha lloc per la tebiesa ni per als formalismes, el govern municipal ha de ser rotund en l’exigència que no s’autoritzi als carrers de la ciutat una concentració convocada pels mateixos que van assaltar impunement la llibreria Blanquerna a Madrid durant la Diada”, ha assegurat.

“Un cop més, la ciutadania va per davant d’aquest govern en la defensa dels valors de convivència i llibertats democràtiques, i s’organitza per impedir una concentració feixista que ja hauria d’haver estat prohibida per la Generalitat”, ha afirmat Gomà. En aquest sentit, ha expressat “preocupació i indignació per la permissivitat amb què estan actuant a la ciutat moviments ultradretans”, com els que s’organitzen al voltant del Casal Tramuntana del Clot.

“És intolerable que aquest casal mantingui la seva activitat i, en canvi, el Districte de Sant Martí no permeti a Unitat contra el Feixisme instal•lar una taula per recollir suports per exigir el seu tancament”, ha denunciat Gomà.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.