Nou càrrec per al marit de Cospedal

Iberdrola amplia la seva relació amb Ignacio López del Hierro
Liceu
Liceu

La filial immobiliària de l’elèctrica Iberdrola ha anunciat en el seu web el nomenament d’Ignacio López del Hierro, marit de la presidenta de Castella-la Manxa i secretària general del PP, Maria Dolores de Cospedal, com a nou conseller de l’empresa. Del Hierro ja forma part de l’empresa matriu en la qual exerceix el mateix càrrec.

Amb aquest nomenament López del Hierro augmenta el seu ja de per si mateix ampli currículum, doncs en l’actualitat també exerceix els càrrecs de conseller en Renta Corporación, Itínere i Amper. En els seus trenta anys de trajectòria laboral, el marit de Cospedal ha ocupat nombrosos llocs de responsabilitat pública i privada. Ha exercit el càrrec de governador civil de Toledo i Sevilla o el de subdelegat del Govern a Andalusia.

En l’esfera privada, López del Hierro ha ocupat càrrecs de responsabilitat en la immobiliària Metrovacesa, que després de l’explosió de la bombolla immobiliària ha passat a estar controlada per les principals entitats financeres del país; o a Societe Generale a Espanya.

L’any passat, Ignacio López del Ferro va renunciar a formar part del consell de Red Eléctrica només 20 dies després de ser nomenat per la polèmica que es va originar sobre aquest tema quan es va coneixer que cobraria 180.000 euros anuals d’aquesta empresa privada, però de propietat majoritàriament pública.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari