Nou càrrec per al marit de Cospedal

Iberdrola amplia la seva relació amb Ignacio López del Hierro
Liceu
Liceu

La filial immobiliària de l’elèctrica Iberdrola ha anunciat en el seu web el nomenament d’Ignacio López del Hierro, marit de la presidenta de Castella-la Manxa i secretària general del PP, Maria Dolores de Cospedal, com a nou conseller de l’empresa. Del Hierro ja forma part de l’empresa matriu en la qual exerceix el mateix càrrec.

Amb aquest nomenament López del Hierro augmenta el seu ja de per si mateix ampli currículum, doncs en l’actualitat també exerceix els càrrecs de conseller en Renta Corporación, Itínere i Amper. En els seus trenta anys de trajectòria laboral, el marit de Cospedal ha ocupat nombrosos llocs de responsabilitat pública i privada. Ha exercit el càrrec de governador civil de Toledo i Sevilla o el de subdelegat del Govern a Andalusia.

En l’esfera privada, López del Hierro ha ocupat càrrecs de responsabilitat en la immobiliària Metrovacesa, que després de l’explosió de la bombolla immobiliària ha passat a estar controlada per les principals entitats financeres del país; o a Societe Generale a Espanya.

L’any passat, Ignacio López del Ferro va renunciar a formar part del consell de Red Eléctrica només 20 dies després de ser nomenat per la polèmica que es va originar sobre aquest tema quan es va coneixer que cobraria 180.000 euros anuals d’aquesta empresa privada, però de propietat majoritàriament pública.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.