Aneu a prendre pel… Castor

El Govern d’Espanya, el Govern del País Valencià i l’ Ajuntament de Vinaròs van atorgar 42 autoritzacions administratives a l’empresa Escal UGS ( un dels amos, el Molt Honorable Florentino Pérez…) per a que provoqués 300 terratrèmols en 7 dies al Golf de València. HEAVY.

 

Aquesta empresa va tenir “l’explosiva” idea de construir un magatzem de gas subterrani a sobre una falla activa: la falla Amposta, una fractura de 51 kms de longitud i amb capacitat per a produir terratrèmols de fins a 7,1 graus, segons els geòlegs, a 22 km de la costa de Vinaròs. (Literalment, uns cracks, ni el mateix Bin Laden ho hagués fet millor) Curiosament, ni en l’estudi d’impacte ambiental elaborat per l’empresa ni en el posterior, avalat pel Govern de l’Estat, es va incloure el risc sísmic (Detallet sense importància, lo d’eixa falla).

 

Vinaròs és una ciutat d’uns 28.000 habitants situada a 246km de la Central Nuclear de Cofrentes, a 115 km de les indústries petroquímiques de Tarragona, a 108 km de la Central Nuclear d’Ascó, a 77,1 Km de la Central Nuclear de Vandellòs i a 8,1 km de les fàbriques químiques IFF i Ashland Chemical Hispania de Benicarló. A tota aquesta bucòlica postal, sumeu-li el transport de mercaderies perilloses, inflamables, tòxiques i contaminants, per la nacional, per l’autopista i per la xarxa ferroviària. (L’infern existeix, confirmat. Però està privatitzat i explotat per alguna multinacional).

 

La relació entre la injecció de fluids a alta pressió en el subsòl i els moviments sísmics, ja es coneixia a finals dels anys 60, quan a les Muntanyes Rocoses dels EE.UU es van produir moviments sísmics i s’investigà i comprovà científicament al 1970 a Colorado. Els efectes d’aquesta relació es van advertir a Prague (Oklahoma), quan al 2011 es produí un terratrèmol de 5’7 graus en injectar bosses subterrànies d’aigües residuals produïdes en pous petrolífers.

 

Servidora no entén en què collons estaven pensant els Molt Honorables Governs i Administracions quan ho van autoritzar ni a què collons estan esperant per a iniciar accions legals contra els responsables d’aquesta animalada i per a paralitzar i tancar aquesta salvatjada.

 

(En estan preparant una ‘mascletà’ final de la falla Amposta per les properes Falles 2014…????).

 

To be continued…

(Visited 77 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

AVUI DESTAQUEM

Feu un comentari