EL TRIANGLE torna a guanyar Mediapro als tribunals

La demanda era per un reportatge sobre Jame Roures
Título de la imagen
Título de la imagen

La secció dissetena de l’Audiència de Barcelona ha emès una sentència favorable al recurs presentat per EL TRIANGLE en el procés de rectificació instat per Mediapro -l’empresa del magnat de la comunicació Jaume Roures– contra una informació publicada al nostre setmanari en l’edició del 30 de novembre de 2011. En aquest reportatge, que portava per títol A Jaume Roures li fa mal la panxa explicàvem detalladament tots els contractes i subvencions que les seves empreses havien rebut de l’administració, tant de la central -en temps del president José Luis Rodríguez Zapatero- com de la Generalitat.

Malgrat que totes les dades que aportàvem en aquell article procedien de fonts oficials o bé d’informacions recollides per altres mitjans de comunicació, Mediapro va instar un procés judicial exigint el dret de rectificació sobre 23 punts continguts en el reportatge, que considerava perjudicials per a la seva reputació. «La notícia que es pretén rectificar està plena d’informacions falses i insidioses relatives a les empreses vinculades al grup Mediapro, així com al suposat endeutament de Mediapro, entre altres falsedats relatives a la comercialització dels partits de futbol i de suposats favoritismes del Govern de José Luis Rodríguez Zapatero, TV3 o de les institucions públiques», es deia en la demanda interposada contra Editorial de Periodistes SL, l’empresa editora d‘EL TRIANGLE.

La claredat i contundència de les proves aportades per EL TRIANGLE han estat valorades i apreciades per la secció dissetena -formada pels magistrats José Antonio Ballester, Paulino Rico i Maria Sanahuja– que, en una extensa resolució, ha constatat que els fets relatats eren certs.

LLEGEIX L’ARTICLE COMPLET A L’EDICIÓ EN PAPER DE EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides