Suport parlamentari per desobeir una ordre de desallotjament

38 diputats insten Interior a no complir l'ordre judicial per fer fora 43 persones d'un bloc de pisos de Salt
La PAH al Departament de Territori
La PAH al Departament de Territori

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca segueix acumulant suports institucionals per mirar d’aturar l’ordre de desallotjament que pesa sobre el bloc de pisos ocupat a Salt, on viuen des del març 43 persones, des les quals 22 són menors.

Si aquest dijous començava amb un centenar d’activistes de PAH d’arreu de Catalunya que ocupaven el vestíbul del Departament de Territori. Continuava amb el compromís del conseller Vila de posicionar-se públicament en contra del desallotjament. I acabava amb el suport d’un centenar de bombers que asseguraven la seva presència a favor dels inquilins el mateix dia 16 a Salt.

La Plataforma ha difós un comunicat aquest divendres segons el qual ha obtingut el suport de 38 diputats del Parlament per instar Interior a desobeir l’ordre de desallotjament dictada per l’Audiència Provincial de Girona.

La petició que s’ha dut a la cambra posa de relleu “el degoteig de famílies sense llar i per tant, famílies sense un dels drets fonamentals per cobrir, ha fet que, d’un temps ençà, l’ocupació d’habitatges buits hagi esdevingut una necessitat i la única possibilitat existent a qui ja ha esgotat les restants”. Ha estat signada per diputats d’ERC, PSC, ICV-EUiA i la CUP.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.