La Generalitat tracta de salvar l’empresa del germà de Mas

El Govern es compromet amb Panrico en la búsqueda de finançament a curt termini
Aspecte del Camp Nou quan s'hi va celebrar el Concert per la Llibertat
Aspecte del Camp Nou quan s'hi va celebrar el Concert per la Llibertat

La Generalitat ha ofert el seu suport a Panrico per sortir de la complicada situació en la qual es troba la companyia de rebosteria industrial. El Conseller d’empresa i Ocupació, Felip Puig, ha desmentit aquest divendres que el Govern vagi a oferir diners a l’empresa, però si que ha reconegut que l’estan ajudant a buscar crèdit i és possible que la Generalitat acabi fent d’avalista.

Segons les informacions que s’estan filtrant sobre les negociacions, la Generalitat estaria pressionant Caixabanc perquè concedeixi un crèdit amb el qual Panrico pugui fer front a les nòmines dels seus treballadors i així evitar la vaga indefinida que han convocat fins que cobrin.

Alguns mitjans de comunicació han criticat que la Generalitat s’hagi compromès amb Panrico d’una manera que no ha fet amb altres empreses similars i atribueixen aquest interès a salvar a la pastissera de Santa Perpètua de la Mogoda perquè dins del seu staff directiu compta amb Joan Mas, germà del president català, com a Director d’Operacions.

Panrico, amb un deute de 700 milions d’euros, ha anunciat que no pagarà la nòmina del mes de setembre als seus treballadors i que no sap quan podrà fer-ho. L’empresa ha prioritzat el pagament a proveïdors, la qual cosa ha provocat mobilitzacions del personal laboral, que ha anunciat aturs en diferents fàbriques de l’empresa distribuïdes per tota Espanya. A més, Panrico està preparant un ERO per a la meitat de la plantilla i pretén rebaixar el sou dels que continuïn en fins a un 45%.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides