Toni Cantó provoca que Barberá pensi en la jubilació

L'alcaldessa de València medita seriosament renunciar a presentar-se a la reelecció
Portada El Triangle 1116
Portada El Triangle 1116

Rita Barberá, alcaldessa de València, està sospesant renunciar a la reelecció i abandonar la primera línia política en la propera legislatura. Les enquestes d’intenció de vot, que presenten un panorama difícil a la dirigent popular, han provocat un canvi d’intencions.

Fa només uns mesos Barberá, amb motiu de la seva possible imputació pel cas Nóos, va declarar que pensava tornar-se a presentar a la reelecció, però una vegada ja es va rebutjar la seva imputació ha estat tractant el tema amb el seu cercle més íntim amb altres perspectives.

Després de 22 anys d’alcaldessa de València, Rita Barberá no està per la labor de governar en coalició, si els resultats de les enquestes internes del partit es fan realitat i el PP perd la majoria absoluta a la capital del Túria. L’ascens d’UPyD, que probablement estigui liderat pel polèmic Toni Cantó, obligaria a l’actual alcaldessa a negociar un pacte amb aquesta formació per poder mantenir la seva butaca.

Acostumada a governar en solitari i autoritàriament, als seus 65 anys, Rita Barberá creu que aquest pot ser un bon moment per deixar pas a un nou candidat que assumeixi el repte de remuntar en les enquestes i mantenir una de les majories absolutes més longeves del PP en tota Espanya o que estigui disposat a governar en coalició.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides