El FROB reconeix que colla més Catalunya Caixa

El FROB admet que les condicions de l'ERO de Catalunya Caixa són pitjors, però nega cap discriminació a l'entitat catalana
Seu central de Catalunya Banc a Barcelona
Seu central de Catalunya Banc a Barcelona

El Fons de Reestructuració Bancària (FROB) admet que les condicions de l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) de Catalunya Banc no són les mateixes respecte a altres entitats nacionalitzades a l’Estat. Així ho ha reconegut el director general del FROB, Antonio Carrascosa, tot i que ha negat un tracte discriminatori.

 

El director general del FROB ha dit que el procés de venda de l’entitat catalana pot quedar tancat a finals d’any, recordant que abans s’ha de resoldre el conflicte obert amb els treballadors que es veuran afectats per l’ERO plantejat per aquest organisme estatal que pot acabar amb l’acomiadament de 2.500 empleats, un terç de la plantilla.

 

Precisament per expressar el seu rebuig a l’ERO la plantilla de Catalunya Banc ha fet dues jornades de vaga aquest dilluns i dimarts. El motiu de la protesta, segons expliquen els sindicats, és que la negociació amb la direcció de l’empresa no ha avançat des que les converses van començar fa dues setmanes.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari