Concentracions setmanals per demanar la llibertat de Marc Marginedas

Els seus companys es reuniran cada dimecres davant la seu d'El Periódico de Catalunya per exigir el seu alliberament
Marc Marginedas
Marc Marginedas

El periodista d’El Periódico Marc Marginedas va estar segrestat el passat 4 de setembre a Síria, on es trobava cobrint el conflicte com a enviat especial del seu diari. Un grup de yihadistes està darrere del segrest, malgrat que es desconeixen la resta de detalls, doncs les negociacions s’estan portant en silenci per afavorir el seu alliberament.

Mentrestant, els seus companys de redacció, amics i familiars es concentraran aquest dimecres a les cinc de la tarda davant la seu de les capçaleres del gruo Zeta, al carrer Consell de Cent de Barcelona, per reclamar el seu alliberament immediat. Les concentracions es produiran cada dimecres fins que Marginedas torni a Catalunya sa i estalvi.

Marc Marginedas és un veterà dels conflictes, doncs porta 20 anys cobrint-los. Amb 46 anys, aquest periodista ha cobert enfrontaments a Algèria, Txetxènia, Irak, Afganistan o el Líban, entre d’altres. Aquest era el tercer cop que viatjava a Síria en els darrers mesos i tractava d’investigar l’ús d’armament químic dins del conflicte.

(Visited 21 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari