La ultradreta crida a la “lluita armada” contra la independència

"No permetrem que s'escindeixi un territori d'Espanya sense que hi hagi sang", afirma el líder d'Alianza Nacional
Alianza Nacional ultradreta
Alianza Nacional ultradreta

El líder d’Alianza Nacional i ideòleg de la plataforma ‘España en marcha’, Pedro Pablo Peña, ha advertit en declaracions al programa ‘Las Mañanas de Cuatro’ que pensen recórrer a la “lluita armada” abans de permetre que Catalunya assoleixi la independència per vies democràtiques.

 

“Si és precisa la lluita armada, doncs la lluita armada. Nosaltres el que no permetrem és que s’escindeixi un territori d’Espanya sense que hi hagi sang. Això ho poden tenir segur tots”, ha afirmat Peña.

 

El veterà líder d’Alianza Nacional ha assegurat que l’atac a la llibreria Blanquerna de Madrid del dia de la Diada és només un primer pas i ha reivindicat els ideals del seu grup. “Nosaltres reivindiquem la tradició, la raça, la sang, la identitat cultural… Els veritables antisistema som nosaltres“, ha afegit.

 

 

En la mateixa línia s’ha pronunciat al mateix reportatge Manuel Andrino, cap nacional de la Falange: “Tenen dret a decidir com es vesteixen, el que esmorzen, el que poden menjar i alguna cosa més de la seva vida diària. Però no poden decidir sobre tot un Estat. Els enemics d’Espanya els tenim a dins. Estem preparats per a la guerra, estem preparats per al que sigui“.

 

La plataforma ‘España en Marcha’ que aglutina diverses organitzacions d’ultradreta com La Falange, Nudo Patriota Español, Alianza Nacional, Movimiento Católico Español i Democracia Nacional ha convocat una manifestació el 12 d’octubre vinent, dia de la Hispanitat, a Barcelona.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari