“Mai celebrarem el 12-O perquè tenim memòria”

La CUP considera la Hispanitat "una amenaça" i recorda que Sánchez-Camacho es va fotografiar "al costat de nazis i feixistes"
David Fernàndez, al Debat de Política General
David Fernàndez, al Debat de Política General

Per primer cop, ha observat el diputat de la CUP, David Fernàndez, durant la seva intervenció d’aquest dijous en el Debat parlamentari de Política General, el conseller d’Interior, Ramon Espadaler, i la Candidatura d’Unitat Popular s’han posat d’acord.

Fernàndez ha aparcat les agres sessions que han protagonitzat al llarg de la legislatura els diputats cupaires i Espadaler, sobretot en la comissió que tracta la perillositat de l’ús de les bales de goma, i ha donat la raó al conseller, quan ha considerat que la celebració del 12 d’Octubre, dia de la Hispanitat, és “una amenaça”.

La CUP, a diferència del PP de Sánchez-Camacho, “no té res a celebrar”, ha dit el diputat, per recordar que el 12-O va ser una festivitat creada pel general Franco, coneguda com ‘El dia de la raça‘. “El feixisme ha provocat 80 morts a Espanya des de l’inici de la democràcia”, ha dit.

Fernàndez ha acusat Sánchez-Camacho de “mentir obertament”, i ha recordat que el 12-O de l’any passat, la presidenta del PP català “estava al costat de neonazis, de persones que exhibien banderes esvàstiques i de militants de Plataforma per Catalunya”.

“El feixisme del 12 d’Octubre és una amenaça i no pensem celebrar cap genocidi”, ha conclòs.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari