El Palau de la Música no rectifica i exculpa CDC

L'escrit d'acusació del Palau de la Música demana penes de 81 anys de presó per a Millet i Montull, però no inculpa a Convergència
Sense títol
Sense títol

En el primer escrit presentat davant el jutge, els advocats del Palau de la Música en el cas del seu espoli van evitar inculpar Convergència, malgrat que el jutge sí que ho fa i que la seu del partit roman embargada. Aquesta decisió va motivar l’emprenyament de la presidenta del patronat, Mariona Carulla, que va assenyalar que no havia estat consultada pels advocats de PWC.

Ara, en l’escrit final presentat pel Palau de la Música davant el jutge i que han anunciat en roda de premsa la pròpia Carulla, l’advocat de la signatura PWC que els representa, Javier Zuloaga i un portaveu de la Junta de l’orfeó, Carles Cuatrecasas, es manté l’exculpació de CDC, l’extresorer de la qual, Daniel Osácar, segueix imputat pel jutge.

Encara que han evitat esmentar en tot moment a CDC, han assenyalat que es reserven les accions legals pertinents “contra qualsevol persona física o jurídica que durant el judici es provi que té responsabilitats en l’espoli”, malgrat que han assenyalat que no veuen suficientment provat que els diners foran a parar a Convergència.

Millet 81 anys

De qui si que han demanat la imputació és de Félix Millet, la seva mà dreta en el Palau, Jordi Montull, i la filla d’aquest últim, Gemma Montull, als quals sol·licita 81 anys de presó per l’espoli continuat de l’Orfeó. També es personen contra les esposes dels dos màxims responsables del Palau durant 19 anys i altres 11 persones més, a les quals sol·liciten quinze anys de presó.

De moment s’ha provat l’espoli de més de 30 milions d’euros, dels quals 5 haurien anat a parar a Convergència per mitjà de Ferrovial, la constructora que s’adjudicava els contractes. La instrucció del cas va finalitzar al juliol i en els propers mesos ha de començar l’obertura d’un judici oral.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari