Demanen un boicot a Citroen per fer servir una imatge d’Ester Quintana

Una planta de Vigo va utilitzar la fotografia per una campanya interna de riscos laborals i la van retirar al juliol
Cartel Citroen Ester Quintana
Cartel Citroen Ester Quintana

Les xarxes socials Facebook i Twitter han registrat multitud de missatges en les últimes hores per l’ús d’una imatge d’Ester Quintana, qui va perdre un ull per l’impacte d’una pilota de goma, per a una campanya de la planta de producció de Vigo de Peugeot Citroen contra els accidents laborals. Els usuaris d’aquestes xarxes han creat un hastag a twitter, #boicotCitroen, i estan compartint la fotografia a Facebook amb la qual demanen l’enviament massiu de cartes al responsable de la fàbrica perquè retiri la imatge.

El Triangle s’ha posat en contacte amb la planta de producció de Peugeot Citroen en Vigo on els responsables han mostrat el seu disgust per la repercussió de la campanya i han assegurat que la imatge es va eliminar al juliol, pocs dies després de que es fes servir. Des de llavors la campanya ha continuat funcionant amb els altres pòsters que la formen, un per a cada mes.

Els responsables de la planta de Peugeot Citroen han explicat també que van seleccionar la imatge sense saber qui és Ester Quintana i pensant que ningú podria identificar la persona de la fotografia, per la qual cosa demanen disculpes. L’objectiu de la campanya és conscienciar dels accidents laborals i que els treballadors tinguin comportaments segurs a la feina.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari