La moda juvenil de les NNGG d’alçar el braç

Enxampat un altre dirigent de les joventuts del Partit Popular del País Valencià fent la salutació feixista
NNGG
NNGG

Nou cas d’ostentació feixista per part d’un dirigent de les joventuts del Partit Popular (PP). Aquesta vegada ha estat enxampat el vicesecretari d’Acció Política de les Noves Generacions (NNGG) del PP de Castelló, Edgar Fernández, que se’l veu fent la salutació feixista amb el braç alçat en una fotografia que circula per la xarxa.

 

Una imatge que se suma a les ja vistes durant aquest estiu per part d’altres membres de les NNGG del PP del País Valencià. El secretari general de les joventuts populars de Gandia, Daniel Terrades, va ser enxampat en una fotografia fent la salutació falangista amb el braç alçat.

 

Anteriorment el digital el Levante EMV va publicar una fotografia on es veia el president de NNGG de Xàtiva, Xesco Sáez, amb un grup de joves realitzant la salutació falangista. Abans també va provocar polèmica la foto del secretari d’Esports del PP de Xàtiva, Jorge Roca, posant amb una bandera de caràcter racista al costat d’ultres d’equips de futbol.

 

De moment, malgrat aquests casos d’ostentació feixista, les joventuts del PP només han expulsat a un dels militants valencians que el mes passat va aparèixer fotografiat fent símbols feixistes. En concret, s’ha expulsat al militant Óscar Rodríguez, de Paterna.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari