Inaugurat sense inauguració el curs universitari

El Ministeri d'Educació rebutja programar un altre acte davant el perill de boicot
club de natació sabadell2
club de natació sabadell2

La impopularitat del Ministre Wert està provocant-li més d’un mal de cap. Aquest dijous havia d’inaugurar el curs universitari a Saragossa, però el rector de la Universitat va decidir suspendre l’acte davant la convocatòria d’un boicot per la participació del Ministre d’Educació, Cultura i Esport.

Les retallades que ha aplicat i la reforma que prepara en educació, al costat de l’augment dels impostos en la cultura han fet que el Ministre Wert es guanyés l’antipatia de molts sectors de la societat espanyola. Això ha provocat que sigui blanc de protestes o escraches contínuament. Davant aquesta situació, el Ministeri d’Educació ha decidit cancel·lar la inauguració del curs Universitari 2013-2014 i donar-ho ja per inaugurat, malgrat que no s’ha celebrat el protocol·lari acte, al qual també estava convidat el Príncep Felipe.

El rector de la Universitat de Saragossa, Manuel López, ha declarat que la suspensió no es deu només als actes de protesta programats fora del recinte, sinó també als quals podien produir-se dins. Aquesta mateixa setmana, diversos catedràtics de la Universitat de les Illes Balears van participar en l’acte d’inauguració del seu curs amb samarretes verdes en senyal de protesta per la política lingüística educativa del govern balear.

A qui no li ha agradat la cancel·lació de l’acte ha estat a la consellera d’Educació d’Aragó, Dolores Serrat, qui ha acusat al rector de la Universitat de Saragossa de cedir a la “coacció i amenaces”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.