Duran tampoc participa a l’ofrena

El líder d'Unió assisteix a l'ofrena floral al monument de Casanova però només atén els mitjans de comunicació
Duran i Lleida
Duran i Lleida

El president del Comitè de Govern d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC), Josep Antoni Duran i Lleida, no ha participat a l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova amb la resta de dirigents del seu partit.

 

El motiu de la seva absència en aquesta tradicional ofrena, que es fa des de fa anys a la Diada Nacional de Catalunya, és un dels seus habituals viatges com a president de la Comissió d’Exteriors del Congrés dels Diputats, en aquesta ocasió al Panamà. Per no perdre el vol Duran ha hagut de marxar uns minuts abans de l’ofrena, però abans ha tingut temps de fer declaracions als mitjans de comunicació.

 

El vol també també ha provocat que no hagi de prendre una decisió sobre si participa o no a la Via Catalana, i evita d’aquesta manera posicionar-se respecte al debat sobre la independència, en el qual ha mostrat en més d’una ocasió el seu diferent pensament respecte al seu soci de coalició, CDC. No és la primera vegada que els viatges de Duran a l’exterior coincideixen amb fets rellevants per el seu partit i per a ell.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari