Els Mossos també volen aprofitar la Diada

Un sindicat dels Mossos d'Esquadra fa una crida als agents que estaran treballant perquè reivindiquin més recursos i més seguretat
Brimo Mossos d'Esquadra
Brimo Mossos d'Esquadra

El Sindicat de Policies de Catalunya (SPC) vol aprofitar la Diada Nacional de Catalunya d’aquest dimecres per reivindicar més mesures de seguretat pels agents dels Mossos d’Esquadra i per denunciar una manca de recursos. Aquest sindicat ha engegat una campanya amb el lema ‘Si treballes per la Diada, no te la juguis’ que han difós a través d’un comunicat.

 

Una crida que pretén mobilitzar als prop de 2.000 agents del Mossos d’Esquadra que formaran part de l’operatiu desplegat aquest dimecres per la celebració de la Diada Nacional i de la Via Catalana cap a la Independència que organitza l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). L’objectiu del SPC és aprofitar aquest dispositiu de seguretat per denunciar la manca de recursos de que disposen i cridar l’atenció sobre la inseguretat que diuen patir.

 

El SPC demana als agents de la policia catalana que triïn entre portar l’armilla que proporciona la Direcció General de la Policia, que dirigeix Manel Prat, o bé que vagin desprotegits. Amb aquesta mesura volen denunciar la manca d’armilles lleugeres i interiors que reclamen. Segons explica aquest sindicat, el Departament d’Interior els exigeix pagar per obtenir aquestes armilles i consideren que és la conselleria qui ha de proporcionar “tot el material de protecció necessari”, amb l’objectiu de desenvolupar la seva tasca amb la “màxima seguretat possible”.

(Visited 61 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari