Cifuentes circulava sense ITV i per un carril prohibit

La delegada del Govern a Madrid segueix a l'UCI a causa de l'accident de trànsit patit fa dues setmanes
Cristobal_Montoro
Cristobal_Montoro

La delegada del Govern a Madrid, Cristina Cifuentes, circulava sense la ITV i per un carril prohibit per a ciclomotors, quan va patir l’accident l’accident de trànsit que la manté ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) des de fa dues setmanes, segons ha informat aquest dijous el digital ZoomNews.

 

Segons el registre de la Dirección General de Tráfico consultat pel portal, el vehicle que conduïa Cifuentes era un ciclomotor Yamaha de l’any 2005 amb l’ITV pendent des de l’any 2008. La delegada del Govern conduïa el ciclomotor pel carril-bus, que a Madrid està permès que l’utilitzin les motocicletes, però no els ciclomotors, que tenen 50 centímetres o menys de cilindrada.

 

Com destaca la informació publicada, aquestes infraccions no impliquen en cap cas la responsabilitat de l’accident, però si podrien motivar que l’asseguradora del vehicle es negués a fer-se càrrec dels danys que es puguin haver ocasionat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides