Sobiranisme en castellà

'Orgulloso de sus orígenes, orgulloso de Catalunya', la campanya de CiU per promoure l'estat propi a l'àrea metropolitana
Sense títol
Sense títol

‘Orgulloso de sus orígenes, orgulloso de Catalunya’. Aquest és el lema de la campanya que CiU té preparada per intentar seduir ciutadans no nascuts a Catalunya perquè apostin per la independència en una futura consulta, que ara, segons ha explicat el president català, Artur Mas, aquest mateix dijous, podria convertir-se en unes eleccions plebiscitàries a celebrar al 2016.

 

Segons ha publicat El Periódico, CiU ha detectat que el punt feble del referèndum sobiranista seria el suport que pugui obtenir entre els ciutadans que se senten tant catalans com espanyols, i que són majoria segons les enquestes del Centre d’Estudis d’Opinió.

 

La campanya ‘Orgulloso de sus orígenes, orgulloso de Catalunya’ es vol desplegar en diverses localitats de l’àrea metropolitana de Barcelona on tradicionalment CiU no compta amb un suport massiu i on històricament predomina la població procedent de la immigració d’altres zones d’Espanya.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides