TVE vol emetre de nou una corrida de toros

Televisió Espanyola està negociant emetre de nou una corrida de toros un any després de l'última retransmissió

Televisió Espanyola (TVE) vol emetre de nou una corrida de toros. L’ens públic està negociant la retransmissió d’una corrida dels toreros Alejandro Talavante i Morante de la Puebla el pròxim 1 de setembre des de Mèrida, un any després de l’última corrida que va retransmetre TVE.

Segons publica el diari ABC, la televisió pública manté converses amb l’empresa taurina Lances de Futuro per tancar un acord amb l’objectiu de tancar un pacte que permeti la retransmissió dels toros. L’acord consistiria en què els toreros i l’empresari cedissin els drets de televisió a canvi de promoció.

Amb l’arribada del Partit Popular (PP) al Govern espanyol i el seu control posterior de Radio Televisió Espanyola (RTVE), els toros van tornar a emetre’s per TVE el 5 de setembre del 2012, sis anys després de la darrera retransmissió. Entre 2006 i 2012 els toros van quedar fora de la programació de la televisió pública espanyola.

(Visited 60 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari