215.000 euros per restaurar el Valle de los Caídos

El Govern espanyol adjudica per 214.847,16 euros la restauració de la portada de la basílica del Valle de los Caídos
Sense títol
Sense títol

El Govern espanyol sí que sembla disposar de diners per gastar en coses que deu considerar prioritàries. El Govern del Partit Popular (PP) ha adjudicat per prop de 215.000 euros la restauració de la portada de la Basílica de la Santa Creu del Valle de los Caídos. Així surt publicat aquest dilluns en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE).

 

En el BOE es pot observar com s’ha formalitzat aquest contracte des del Ministeri de la Presidència que encapçala la totpoderosa vicepresidenta, ministra de la Presidència i portaveu del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría. Com a dada curiosa, cal destacar que el contracte ha estat adjudicat el passat 18 de juliol, el dia precisament en què va començar la Guerra civil espanyola el 1936 amb l’aixecament franquista.

 

Segons l’anunci oficial la restauració de la façana del Valle de los Caídos tenia un import net de 237.062,27 euros en el pressupost base de la licitació, una xifra que al final és de 214.847 euros – 177.559,64 euros bruts -un cop formalitzat el contracte que s’ha adjudicat l’empresa Construcciones Javier Herrán, S.L.U., per haver estat “l’oferta més avantatjosa”.

(Visited 19 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari