El Govern adjudica 2,9 milions al Grup Godó i 1,6 al diari El Periódico

El Departament de Presidència dóna 2,9 milions d'euros al Grupo Godó i prop d'1,6 milions a El Periódico per inserir publicitat institucional
Francesc Homs
Francesc Homs

El Govern de CiU segueix cuidant als grans grups de comunicació catalans, especialment al Grup Godó. Segons surt publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) d’aquest divendres, el Departament de Presidència ha formalitzat uns contractes de publicitat institucional de 2,9 milions d’euros pels mitjans del Grup Godó i prop d’1,6 milions d’euros pel diari El Periódico de Catalunya.

 

Concretament el Departament de Presidència que controla el conseller Francesc Homs ha anunciat l’adjudicació d’un contracte publicitari amb Focus Media com agència intermediària per un valor de 2.899.974,94 euros amb l’objectiu d’inserir “càpsules i microespais divulgatius de contingut informatiu d’interès general per a la ciutadania” a 8TV, RAC1 i RAC105, mitjans del Grup Godó. 

 

D’altra banda, Presidència també ha formalitzat uns contractes adjudicats a l’agència publicitària Focus Media per un valor de 933.988,26 euros amb l’objectiu d’inserir “monogràfics sobre temes d’actuacions d’interès general” al diari El Periódico i als seus suplements temàtics. Cal sumar-hi un altre contracte que adjudica a la mateixa agència publicitària, amb la finalitat d’inserir seccions sobre les comarques catalanes a El Periódico de Catalunya en la seva edició paper i online. En aquest cas el contracte té un import de 665.487,90 euros. Els dos contractes sumen prop d‘1,6 milions d’euros.

 

A banda d’això, la Generalitat també destinarà una partida de 107.964,85 euros per a la inserció d’un anunci a la premsa sobre els actes que organitzarà la Generalitat de Catalunya per a la celebració de la Diada Nacional de Catalunya i 1.306.800 euros per inserir anuncis de publicitat institucional a la premsa escrita. 

(Visited 68 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari