Amb el braç alçat

Un membre de les Noves Generacions del PP de Gandia és enganxat fent la salutació feixista
NNGG
NNGG

El secretari general de Nuevas Generaciones (NNGG) del Partit Popular de Gandia, Daniel Terrades, ha estat enxampat en una fotografia fent la salutació falangista amb el braç alçat, tal com ha publicat el digital gentedelasafor.com.

 

Daniel Terrades, a banda de ser dirigent de NNGG, també treballa a l’Ajuntament de Gandia, concretament en el Departament de Joventut. Un fet que ha estat criticat, segons explica Gentedelasafor.com, per l’oposició del PP en aquest consistori perquè consideren que es tracta d’un dels molts “endollats” des de les files populars des que Arturo Torró ocupa l’alcaldia d’aquesta ciutat.

 

El dirigent de les joventuts del PP fa aquesta salutació davant un mausoleu dedicat als soldats del bàndol franquistes caiguts durant la guerra civil espanyola. Es tracta del tercer cas en les últimes setmanes en què enxampen algun membre de NNGG del País Valencià fent ostentacions de caire feixista. El Levante EMV va publicar una fotografia on es veia el president de NNGG de Xàtiva, Xesco Sáez, amb un grup de joves realitzant la salutació falangista. Abans també va provocar polèmica la foto del secretari d’Esports del PP de Xàtiva, Jorge Roca, posant amb una bandera de caràcter racista al costat d’ultres d’equips de futbol.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides