Un directiu del PP català vol il·legalitzar partits sobiranistes

El també president de NNGG a Sant Cugat diu que seria un bon regal per a l'11 de setembre
Ignacio Fuentes Albesa
Ignacio Fuentes Albesa

El president de NNGG a Sant Cugat del Vallès i membre de la Junta Directiva del PP a Catalunya, Ignacio Fuentes, ha apostat per la il·legalització de totes les formacions polítiques “que atemptin contra la unitat d’Espanya”, segons ha piulat a Twitter aquest dimarts. Fuentes, que es defineix al seu blog com a “defensor a ultrança del liberalisme econòmic”, ha assegurat que seria un “bon regal” per a la Diada de l’11 de setembre.

 

 

Aquesta és la polèmica piulada de Fuentes, que insta a aplicar la llei de Partits, per la qual va ser il·legalitzada la formació basca Batasuna, als partits favorables al dret a decidir el futur nacional de Catalunya. Incloent a la federació nacionalista CiU, que així ho assegurava al seu últim programa electoral, ERC, ICV i la CUP, estem parlant de partits que van ser votats per dos milions de catalans als últims comicis.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides