Les festes de Gràcia comencen amb polèmica

Convocada una protesta, just abans del pregó, contra la privatització del park Güell
Cascos_Aguirre
Cascos_Aguirre

La Plataforma en defensa d’un Park Güell públic i gratuït durà a terme una acció en els prolegòmens de l’inici de les festes del barri de Gràcia de Barcelona. La protesta reivindica la cancel·lació del projecte de cobrar entrada al parc, tant a veïns com a turistes, perquè consideren que aquesta mesura no reduirà la massificació de l’àrea i que l’Ajuntament menteix quan assegura que s’ha consensuat amb ells la iniciativa.

Quinze minuts abans que es llegeixi el pregó, aquest dimecres a les 19:00, es concentraran a la Plaça de la Vila, on estaran presents els responsables del document ‘Park Guell: Museu Obert‘, en el qual es basa l’Ajuntament per defensar la creació d’aquest ‘museu obert’.

Dins també de les festes de Gràcia, la plataforma presentarà el proper 20 d’agost un curtmetratge documental que ha gravat per explicar el conflicte existent al voltant del projecte municipal, contra el qual ja s’han recollit més de 70.000 signatures. Les associacions que han convocat la protesta han demanat que les persones assisteixin amb xiulets i cassoles per fer soroll.

(Visited 24 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari