Bauzá, ‘l’acoblat’ reial

El president balear apareix en tots els actes oficials de la Casa Reial a l'illa
Mas_Pujol_T997
Mas_Pujol_T997

Entre les personalitats que han passat aquest estiu per la residència estiuenca dels Reis d’Espanya, el portal ‘Vanitatis’ destaca el protagonisme, com a secundari, que ha tingut el president de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, a qui la web especialitzada en premsa rosa bateja com l'”acoblat real” per haver estat en un segon pla en tots els actes oficials de la Casa Reial.

 

La seva primera “aparició estel·lar”, destaca el portal, va ser el passat 31 de juliol, dos dies després que la infanta Cristina arribés a l’illa. El diumenge 4 d’agost, va acompanyar el Príncep Felip al lliurament de premis de la Copa del Rei.

 

L’endemà passat, José Ramón Bauzá seria la primera autoritat a saludar al Rei en el Palau de l’Almudaina només unes hores després que el monarca arribés a l’illa i amb qui va despatxar sobre la necessitat de reformar el codi penal per actuar amb major contundència contra els qui provoquen un incendi forestal. I a la nit, sopar amb la família real i la resta d’autoritats de l’illa.

 

Vanitatis també recorda que el dirigent balear és el “nou ull dret” de Mariano Rajoy, qui va enaltir la seva labor en la gestió de la crisi durant el Fòrum Nova Economia celebrat al final de juliol. “Sap moure’s com a peix en l’aigua i estar en el moment precís en el qual les càmeres comencen a gravar”, diu la web.

 

El Diari de Balears destaca que la d’avui és la segona incursió de Bauzá en la premsa rosa, després que mesos enrere el president del govern autonòmic fos objecte de portades en aquest tipus de mitjans per haver contractat com a secretària personal a l’exmiss Balears 2009, Verónica Hernández.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides