Madrid i el País Basc ofereixen millors salaris que Catalunya

Segons un informe de l'empresa Adecco sobre oportunitats laborals al territori espanyol
Oficina atur
Oficina atur

La Comunitat de Madrid i el País Basc ofereixen els majors salaris mitjans d’Espanya (1.981 i 1.891 respectivament), segons els resultats d’un informe fet públic aquest dimarts per l’empresa Adecco de recursos humans. Catalunya, amb 1.753 euros de mitjana, ocupa el tercer lloc del rànquing.

 

Igualment, les comunitats madrilenya i basca són les que ofereixen millors oportunitats laborals, resultat que es fonamenta en “baixes tases de desocupació i l’elevat percentatge d’ocupats amb feines qualificades”. La Rioja ocupa el tercer lloc en aquesta llista, per l’elevat nombre d’empreses en relació amb la seva població.

 

Per contra, Andalusia, Canàries i Extremadura ocupen els últims llocs en allò que es refereix a oportunitats de feina i desenvolupament professional. En totes tres comunitats, el nombre de treballadors qualificats és inferior al 25%.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides