Interior destina 44 milions a renovar la flota de vehicles

La Conselleria busca un contracte de lísing per set anys
Brimo Mossos d'Esquadra
Brimo Mossos d'Esquadra

La Generalitat pretén llogar 968 vehicles, via lísing, per a la renovació i substitució de la flota de vehicles de la Direcció de la Policia, Direcció general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Direcció general de Protecció Civil i Secretària General, segons anuncia el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) del passat dissabte.

El lloguer serà per set anys, amb opció de pròrroga, i els gairebé mil vehicles es divideixen en 15 lots. El de major volum de tots el formen 267 turismes i furgonetes sense logotip. El contracte s’adjudicarà al setembre i els vehicles hauran de ser lliurats el proper any.

Aquesta és la segona gran renovació de la flota de vehicles de la Conselleria d’Interior en els últims 4 anys, doncs en 2010, quan era dirigida per Felip Puig, es van destinar 35 milions d’euros per obtenir 1.168 nous vehicles policials, el 41% de la flota de vehicles dels mossos d’esquadra.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides