La “trama familiar” del president Cotino

Demanen que s'investigui presumpte tracte de favor a empreses vinculades al màxim representant de les Corts Valencianes
Juan Cotino
Juan Cotino

La imatge del president de les Corts Valencianes, Juan Cotino, es deteriora a mesura que l’envolten casos que el deixen en evidència. Aquest dilluns, el grup parlamentari de Compromís ha sol·licitat una comissió d’investigació sobre el presumpte tracte de favor del govern autonòmic del PP a empreses vinculades a l’actual president del parlament valencià, segons ha informat la coalició en un comunicat. El diputat Fran Ferri ha rebutjat que es tracti de “casos aïllats” i ha apuntat a “una trama familiar que utilitza el seu poder polític per beneficiar-se econòmicament”.

 

Compromís reclama una comissió que tingui per objecte investigar les diferents adjudicacions de la Generalitat a empreses lligades a Cotino, com els 35 milions de crèdits irregulars de Bancaixa a empreses immobiliàries del Grup Sedesa que ara investiga Bankia, així com tracte favorable a les residències del grup Savia, propietat dels Cotino. Aquests fets es relacionen igualment amb diverses denúncies de donacions irregulars de la família del president de les Corts al PP.

 

“És un clar exemple de la política entesa per servir-se i no per servir a la ciutadania”, ha assegurat Ferri, que ha reclamat el dret de la ciutadania a saber “quants diners hem perdut els valencians per aquests tractes de favor, qui és el responsable d’aquestes decisions i qui hi ha darrere del favoritisme cap a les empreses impulsades per la família Cotino”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides