Com va intentar seduir el Reial Madrid a Neymar?

Joaquim_Nadal
Joaquim_Nadal

El Reial Madrid va realitzar un informe en el qual s’incloïen tots els avantatges que tindria Neymar si fitxava pel club blanc. El document, filtrat pel Santos i publicat pel diari ‘Mundo Deportivo’, inclou un habitatge de luxe per al jugador, l”apadrinament’ esportiu de Zidane, que seria l’encarregat de guiar al jugador a Madrid, a més de beneficis fiscals. I les dificultats per entendre el català.

La casa que es pot veure en l’informe és una mansió al luxós barri de la Moraleja. A la Comunitat de Madrid, el tram autonòmic de l’IRPF és inferior al de Catalunya, per la qual cosa el jugador es veuria beneficiat en termes nets, pagaria menys al fisc i rebria un salari net superior al que pot rebre a Catalunya.

Finalment, en el document també s’informava el jugador que a Barcelona podria tenir problemes amb el català, idioma que s’intenta fomentar a l’equip culé.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides