Què tenen en comú Messi i l’extresorer del PP, Álvaro Lapuerta?

Sense títol
Sense títol

L’extresorer del Partit Popular, Álvaro Lapuerta ha fitxat el mateix advocat que té el jugador del FC Barcelona, Leo Messi. Lapuerta, que està imputat en el cas Bárcenas, ha substituït l’advocat que tenia fins ara, Javier Iglesias, pel penalista barcelonès Cristóbal Martell. Es tracta d’un dels principals advocats penalistes de la capital catalana, i és conegut per portar la defensa de polítics i famosos imputats en els casos més mediàtics.

 

Entre aquests casos cal destacar la defensa d’imputats en el cas Nóos, com els germans Marcos i Miguel Tejeiro – cunyats de Diego Torres-, i també és l’advocat defensor de l’exalcalde de Sabadell, Manuel Bustos, i de l’exsecretari d’Organització del PSC i diputat al Parlament, Daniel Fernández, tots dos imputats en el cas Mercuri. En el cas de les ITV porta la defensa de l’exsotsdirector de Seguretat Industrial, Isidre Mesalles. Anteriorment va tenir com a clients a l’expresident del FC Barcelona, Josep Lluís Núñez i a l’exjugador blaugrana, Samuel Eto’o

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides