Què tenen en comú Messi i l’extresorer del PP, Álvaro Lapuerta?

Sense títol
Sense títol

L’extresorer del Partit Popular, Álvaro Lapuerta ha fitxat el mateix advocat que té el jugador del FC Barcelona, Leo Messi. Lapuerta, que està imputat en el cas Bárcenas, ha substituït l’advocat que tenia fins ara, Javier Iglesias, pel penalista barcelonès Cristóbal Martell. Es tracta d’un dels principals advocats penalistes de la capital catalana, i és conegut per portar la defensa de polítics i famosos imputats en els casos més mediàtics.

 

Entre aquests casos cal destacar la defensa d’imputats en el cas Nóos, com els germans Marcos i Miguel Tejeiro – cunyats de Diego Torres-, i també és l’advocat defensor de l’exalcalde de Sabadell, Manuel Bustos, i de l’exsecretari d’Organització del PSC i diputat al Parlament, Daniel Fernández, tots dos imputats en el cas Mercuri. En el cas de les ITV porta la defensa de l’exsotsdirector de Seguretat Industrial, Isidre Mesalles. Anteriorment va tenir com a clients a l’expresident del FC Barcelona, Josep Lluís Núñez i a l’exjugador blaugrana, Samuel Eto’o

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.