Una alcaldessa del PP diu “fulanita de copes” a Susana Díaz

L'alcaldessa de Fuengirola considera que la futura presidenta de la Junta d'Andalusia és una "segona"
Sense títol
Sense títol

Encara no és presidenta de la Junta però ja rep crítiques i insults com a tal. L’alcaldessa de Fuengirola i diputada al parlament andalús pel PP, on forma part de la Mesa, Esperanza Oña, ha estat la primera a atacar a la futura presidenta de la Junta d’Andalusia, Susana Díaz, des que es va conèixer que José Antonio Griñán renunciava al càrrec.

En unes declaracions davant els periodistes i recollides per El Plural, Oña ha assenyalat que “José Antonio Griñán surt a la tribuna i diu jo m’en vaig i nomeno a una candidata que es diu ‘Fulanita de copes’ i en unes setmanes prendrà possessió com a presidenta de la Junta d’Andalusia”.

L’alcaldessa de Fuengirola ha criticat que el seu partit no tingui ja un candidat a la presidència de la Junta, doncs, malgrat que encara queden dos anys i mig de legislatura, existeix la possibilitat cada vegada més factible que Susana Díaz convoqui eleccions anticipades. En aquest sentit, Oña ha declarat que “vist això, per nomenar un candidat no fa falta més que un segon”, per la qual cosa ha demanat que els populars s’apressin.

(Visited 32 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari